Beveiliging

Werkwijze

Iedere opdrachtgever en iedere opdracht is anders. Elk beveiligingsvraagstuk behoeft een andere, op maat gemaakte, beveiligingsoplossing. Een “standaard” project bestaat dan ook niet voor ons, daarom leveren wij maatwerk in flexibele beveiliging.

We doorlopen wel een stappenplan om op die manier een heldere en complete opdrachtomschrijving te overleggen.

• Kennismaking
• Offerte
• Opdrachtbevestiging
• Levering diensten
• Evaluatie

In het kennismakingsgesprek wordt geïnventariseerd welk beveiligingsvraagstuk er precies binnen uw organisatie speelt. Aan de hand van het invullen van een vragenlijst kunnen wij snel een op maat gemaakt advies uitbrengen. In een persoonlijk gesprek hebben wij bovendien de mogelijkheid om door te vragen zodat wij een opdrachtgever nog beter van dienst kunnen zijn.

Onze offertes zijn duidelijk en helder geschreven. Diensten en prijzen zijn transparant weergegeven. Offertes kunnen uiteraard altijd verder uitgewerkt worden naar de behoefte van de potentiële opdrachtgever. Indien gewenst plannen wij ook nog een afspraak in om de offerte in een persoonlijk gesprek nader uit te leggen.

Zodra de offerte is goedgekeurd volgt de opdrachtbevestiging. Hierin staat nogmaals duidelijk omschreven wat de te leveren beveiligingsdiensten zijn met bijbehorende tarieven, toeslagen, reiskosten en dergelijke. Ook de Algemene Voorwaarden worden toegezonden.

Aangevraagde diensten worden altijd per mail bevestigd. Zo weten beide partijen wat er, op een later tijdstip, gefactureerd zal gaan worden. Op deze manier werken wij ook weer volledig transparant en dit is wel zo effectief en efficiënt.

Na geleverde diensten plannen wij, op regelmatige basis, evaluatie gesprekken in. Zo brengen wij de ruimte voor verbetering in kaart en kunnen we hier adequaat op inspringen.

|

Menu