Beveiliging Vacatures

Ons Bedrijf

In 2008 heeft Rik Snippe Apeople Security opgericht.

Zijn passie voor de beveiligingsbranche is ontstaan vanuit de hondenbeveiliging. Van jongs af aan is hij bij dit onderdeel binnen de beveiligingsbranche intensief betrokken geweest. Door jarenlang kennis en ervaring in de praktijk te hebben opgebouwd kent hij als geen ander het reilen en zeilen in de hectische wereld van de beveiligingspraktijk.

Als onderdeel van de Apeople Group heeft Apeople Security vanaf de start een sterke groei doorgemaakt. De opgebouwde kennis, ervaring en betrokkenheid komen ook duidelijk naar voren in de huidige bedrijfsvoering. Open, transparant en met korte communicatielijnen. Wij hoeven niet de grootste te zijn, maar streven er wel naar de beste te zijn. Onderscheidend in kwaliteit, in de breedste zin van het woord. Wij doen wat we zeggen en wij zeggen wat we doen.

Onze kernwaarden geven een goed inzicht daarin.

Apeople Security staat voor dienstverlening met A-status.

Wij luisteren naar de klant en leveren altijd maatwerk. De juiste mensen op de juiste plek is essentieel om veiligheid te garanderen. Een uitgebreide intake en duidelijk geschreven offerte behoort dan ook tot de standaard.

Apeople Security werkt uitsluitend met gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers.

Alle medewerkers zijn minimaal in het bezit van het diploma Beveiliger 2 en BHV. Een aantal medewerkers zijn daarnaast ook nog in het bezit van het diploma Ploegleider BHV en/of EHBO.

Interne opleidingen op het gebied van hostmanship, coachend leidinggeven, communicatie en presentatie worden ook aangeboden.

Apeople Security is dé specialist in hondenbeveiliging. Wij hebben de kennis en ervaring  in huis om hondengeleiders op te leiden. Al onze hondengeleiders zijn dan ook intern opgeleid. Een sterk punt van hondenbeveiliging is de preventieve werking die van deze vorm van beveiliging uit gaat. Wij zijn ook nauw betrokken bij de hondenbrigade Politie Eenheid Limburg.

Apeople Security weet uit ervaring dat elke opdracht, elke situatie en elke beveiligingsvraag een specifiek veiligheidsprofiel heeft. Wij zetten ons elke keer weer in om hiervoor de best passende veiligheidsbalans te creëren. Zo weten wij dat een bezoekbeleving gebaseerd wordt op ontvangst, verblijf en vertrek. Door hier een professionele bijdrage aan te leveren, dragen we bij aan een positieve beleving.

Ons bedrijf wordt officieel erkend door het Ministerie van Justitie als volwaardige particuliere beveiligingsorganisatie met vergunningsnummer ND 3079.

|

Menu