Beveiliging Vacatures

Kernwaarden

Maatwerk

Elke opdracht, elke situatie en elk beveiligingsvraagstuk heeft een specifiek veiligheidsprofiel. Wij zetten ons elke keer weer in om hiervoor de best passende veiligheidsbalans te creëren. Wij luisteren naar de klant en denken mee in een volledig op de klant afgestemde oplossing.

Betrouwbaarheid

Veiligheid is een kostbaar goed. Klanten vertrouwen hun veiligheid aan ons toe en dit mogen we dus nooit beschamen. Onze klanten mogen erop vertrouwen dat wij steeds weer bezig zijn om onze dienstverlening te verbeteren en klantverwachtingen te overtreffen. Het vertrouwen van onze organisatie in onze medewerkers en hun vertrouwen in onze organisatie is daarbij onvoorwaardelijk.

Flexibiliteit

We hebben een sterke groei kunnen doormaken door bijvoorbeeld ad hoc aanvragen adequaat in te vullen. Dit vraagt enorm veel flexibiliteit van een organisatie en zijn medewerkers. Onze planners zijn 24/7 bereikbaar voor klanten en medewerkers en kunnen zelf, mocht dit nodig zijn, een dienst oppakken.

Samenwerken

Samen staan we sterk. Er is een nauwe samenwerking tussen onze medewerkers onderling én met onze opdrachtgevers. Samen bepalen we welke oplossing het gewenste resultaat geeft in een bepaalde situatie. We denken mee met de klant. We staan open voor elkaars mening, geven feedback en leren van elkaar.

 Betrokken medewerkers

Onze medewerkers zijn betrokken medewerkers. Onze kernwaarden zijn opgebouwd door, met en voor onze medewerkers. Wij geven in de selectieprocedure al aan dat wij op zoek zijn naar een bovengemiddelde betrokkenheid. Over en weer geven en nemen om op die manier steeds de hoogst mogelijke kwaliteit in dienstverlening kunnen geven. Weten wat je aan elkaar hebt en het beste in elkaar naar boven halen.

Klantgerichtheid

De klant staat centraal binnen onze organisatie. Wij gaan ver voor onze klanten en vinden het belangrijk dat er wederzijds vertrouwen is. Korte lijnen, transparantie en open communicatie zijn daarbij vanzelfsprekend. Wij luisteren naar onze klanten en denken pro-actief mee.

Safety First !

Voor alles gaat uiteraard veiligheid. Op elke gebied, voor iedereen, altijd.
Wij zullen steeds ons uiterste best doen om de veiligheid te garanderen.
Dat is onze core business, dat is ons DNA.

 

 

 

 

 

 

|

Menu